Om Enestaaende.dk

Velkommen indenfor i varmen hos Enestaaende.dk. Her på siden kan du finde et væld af oplevelser og muligheder for fantastiske singler som dig. Gå på opdagelse på opslagstavlen, og bliv inspireret til din næste spændende, uforglemmelige eller måske kærlige singleoplevelse.

Enestaaende.dk ønsker at hylde og berige dit singleliv, og derfor har vi her på siden samlet oplevelser og tilbud til dig, så de er nemme at finde frem til. Uanset om du søger oplevelser inden for dating, rejser eller gourmet.

Du fortjener at have det godt, hvor end du er i dit voksenliv. Uanset om du er selvvalgt single eller ej, om det er for en kort stund eller hele livet. Du skal have de samme tilbud, som par har. Det sørger vi for. Alt du skal gøre er at vælge, hvilket eventyr du gerne vil på.

Enestaaende.dk er skabt for dig som et enestående menneske, så du kan fylde dit liv med enestående oplevelser, som beriger dit liv.

Sexede, selvudviklende og smagfulde oplevelser

Kunne det ikke være lækkert med en måltidskasse, der er skræddersyet til dig som single? Eller en session med en coach, der forstår sig på singlelivets kærlighed og kriser? Har du lyst til at fordybe dig i bøger med emner om singleliv eller datingsider? Vil du udforske verden på egen hånd med vores udvalg af oplevelser eller dyrke fællesskabet gennem singlefester og netværk? Uanset hvad du er til, så finder du det hele hos Enestaaende.dk.

Find din næste singleoplevelse inden for disse kategorier:

  • Rejser & ophold
  • Arrangementer
  • Selvudvikling
  • Bøger
  • Dating & sex
  • Mad & drikke
  • Diverse 

Hvad venter du på? Enestående oplevelser venter på dig.

Singleoplevelser til dig ét sted

Enestaaende.dk er bygget op, så det er nemt for dig at få et overblik over de mange singleoplevelser. Vi præsenterer mulighederne i et samarbejde med vores annoncører. Når du klikker på de forskellige oplevelser eller produkter, kan du læse mere om dem, eller du kan gå direkte til udbyderens hjemmeside og købe produktet eller oplevelsen.

Udover overblikket over oplevelser for singler, vil du også jævnligt kunne læse nye blogindlæg om singlelivet. Her vil forskellige annoncører og meningsdannere inspirere dit singleliv ved at fortælle om oplevelser og produkter krydret med deres holdninger til forskellige aspekter af singlelivet.

Enestaaende.dk er til for at facilitere og udbrede viden om singlelivet og for at samle singleoplevelser og -produkter ét sted.

Holy moly, vi er mange singler i DK

Vidste du, at over en million husstande i Danmark er singlehusstande ifølge Danmarks Statistik? Det kan måske virke lidt tørt og kedeligt med statistik, men bag tallene gemmer der sig en masse fantastiske singler, som fortjener et enestående liv fyldt med oplevelser.

Måske føler du dig som single til tider lidt udenfor, fordi verden ofte har mest fokus på par? Det vil vi lave om på med Enestaaende.dk.

Singler skal have de samme lidenskabelige, fortryllende og inspirerende oplevelser, som par har. Gode oplevelser sammen med andre.

Enestaaende drømmer om

Enestaaende drømmer om, at et øget fokus på singleoplevelser, vil få virksomhedernes øjnene op for at tilbyde flere muligheder til singler.

Vi drømmer om, at danseinstitutter laver hold for singler, og at kajakklubben byder indenfor til singletræning. Du skal som single have dit liv beriget med en masse spændende oplevelser.

Så uanset om du er single for en kort stund eller hele livet, er Enestaaende.dk skabt til dig. Bliv inspireret til din næste singleoplevelse her.

Bag Enestaaende.dk

Bag siden står Gitte Ellegaard. Hun brænder for singlelivet - og for at singler har gode muligheder og gode oplevelser. Hverdagen bruger hun i firmaet Minglr.dk, som laver arrangementer og skaber netværk for singler, blandt andet ved at lave Minglr-arrangementer i Aarhus og København.

Projektet med Enestaaende.dk er i sin spæde start, men målet er, at opslagstavlen kommer til at vokse og indeholde et væld af tilbud fra hele landet.
Enestaeende.dk vil give enestående oplevelser til enestående mennesker.

Vil du gerne holdes opdateret på nye blogindlæg, samarbejdspartnere eller produkter? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Vi har også en nyhedsmail!

Lad dig inspirere og få at vide, når der er nyt på bloggen og nye produkter

Tak for din tilmelding. Vi har sendt en mail som du bedes bekræfte for endelig tilmelding.

X
Vær på forkant

Få en mail med nyheder på shoppen - og når nye spændende blogindlæg kommer på Enestaaende.dk 

Tak for din tilmelding. Vi har sendt en mail som du bedes bekræfte for endelig tilmelding.